Meedoen

Aanmelden als artiest?

Wil je ook graag je muzikale kunsten tonen in de schitterende ambiance van het park Boom en Bosch? Dat kan! In principe zijn alle podiumkunsten welkom waarbij de beperkingen van een muziektent in acht genomen dienen te worden.

Zo is het niet mogelijk om met coulissen te werken. Wel kan bijvoorbeeld voor dans- of balletvoorstellingen een vlonder vóór het podium op het gras gelegd worden. We streven  naar een zo gevarieerd mogelijk programma, populair gezegd: “Voor elk wat wils….”.

Er worden geen honoraria betaald. Het park is voor bezoekers gratis toegankelijk en de stichting draait geheel op vrijwilligers en sponsorbijdragen om de kosten te dekken. Reis- en andere onkosten kunnen wel voor vergoeding in aanmerking komen. Verder wordt voor een professionele geluids- en lichtinstallatie gezorgd! 

Heb je interesse in een optreden op het ParkPodium? Neem dan even contact op met Jack Salakory of Jan Blom, die verantwoordelijk zijn voor de programmering. Of stuur een e-mail naar programma@parkpodium.nl

Scroll naar boven