Het eerste optreden begint rond 14:00 uur, het tweede optreden rond 15:15 uur.  

DatumArtiesten
25 juli 2021
14.00 uurTerpsichore — Dansgroep
Al jaren vertrouwde gezichten in het Park Boom en Bosch. De dansers en danseressen van Terpsichoré behoeven geen verder uitleg. Zij zullen allen weer hun beste beentjes voor zetten om u van een geweldige dans show te voorzien. Van jong tot oud, alle groepen laten zien wat ze kunnen.
 15.15 uurMaurice and Friends –Molukse Band
Als er 1 bandnaam de lading dekt, dan is het Maurice & Friends. Zodra ze op het podium in de muziektent staan gebeurt er iets; noem het “magie”, noem het “de klik”. De bandleden komen uit verschillende delen van het land maar ze hebben 1 ding gemeen; de passie voor muziek en om er een groot feest van te maken. Met alle ervaringen die zij de afgelopen 25 jaar hebben opgebouwd voelen zij precies aan wat het publiek wil. De losheid, de zuiverheid, de creativiteit, de muzikaliteit maar vooral het speelplezier zijn zo uniek dat een optreden een onvergetelijke gebeurtenis zal zijn.
 1 augustus 2021
14.00 uurBoothlegg Betty — Pop, country en rock-’n roll
Bootleg Betty deinst er niet voor terug om je alle hoeken van de rootsmuziek te laten horen. Vol energie vuurt het Nijmeegse vijftal haar meerstemmige mix van rockabilly, pop, country en rock-‘n-roll op je af. De eigentijdse benadering van deze traditionele invloeden resulteert in een herkenbaar geluid dat alles behalve gedateerd is !!
 15.15 uurSoulmachine — Soul
Soulmachine is een van de weinige bands in Nederland die alle soul- en funkhits nog speelt zoals ze in de jaren 60, 70 en 80 gespeeld werden. De band speelt pure authentieke soul en funk met krakers als I’m a Soulman, I feel good en andere onvergetelijke hits van o.a. James Brown, Otis Redding, Aretha Franklin en Tina Turner. Deze 10-koppige professionele soulformatie zet elk evenement op z’n kop met vette funk en dampende soul!!
 8 augustus 2021
14.00 uurMichael Oomen — Nederlandstalig
Het podium is het 2e huis van Michael Oomen. Zodra de muziek begint heeft de Utrechtse zanger zijn publiek aan zijn lippen hangen of dansen ze volop mee. 14 Jaar geleden startte hij zijn zangcarrière en inmiddels treedt Michael in heel Nederland op met prachtige liedjes uit het American Songbook; hits uit de discotijd en zorgt hij ervoor dat het publiek onvervalste Hollandse hits meezingt !!
 15.15 uurCorvedos — Pop en meer uit alle tijden
De Corvedos is een oergezellige band die heerlijke muziek speelt van de jaren 60, 70, 80, 90 en 2000. De Corvedos band heeft een vaste bezetting van 5 mannen. Deze groep is hecht want ze spelen al 30 jaar samen met heel veel plezier. Plezier is een eerste vereiste en dat is te horen aan de muziek. Lekker luisteren en dansen (in de stoel) op muziek van Chic, Prince, The Commodores, Santana, Paul Simon, etc.! Special guest is percussioniste Danique Kos.
 15 augustus 2021
14.00 uurJohn Crazyelvisshow — Elvis
John Regter zag tezamen met een vriend een optreden van een Elvis imitator en het gevoel sloop direct naar binnen dat hij ook een Elvis imitator wilde zijn. Door de vele optredens die hij inmiddels heeft gedaan weet hij dat hij met zijn Elvis imitatie het publiek opzwepend kan krijgen met zijn stem die eenieder zal herkennen als een kopie van de grote Elvis Presley. We zijn dan ook blij dat hij tijd heeft vrij kunnen maken om in ons park op te treden!!!
 15.15 uurSerious Fun — Covermuziek
Ken je dat? Dat je de radio aanzet en opeens een nummer hoort dat je zo lekker vond maar alweer een beetje vergeten was? Precies uit die nummers bestaat de setlist van Serious Fun! Dansbaar, herkenbaar en zeker meezingbaar! Serious Fun bestaat uit 3 dames en 2 mannen en zij genieten ervan om het publiek te vermaken en komen graag in Park Podium Boom en Bosch spelen!
 22 augustus 2021
14.00 uurSwing Jazz & Joy — Jazz, Latin, Swing 30/50
The Swing Jazz and Joy Band past hedendaagse popsongs aan naar de aanstekelijke Jazz, Latin, Swingmuziek uit de jaren 30/50. Denk hierbij aan Pokerface van Lady Gaga of No Diggity van Blackstreet; dit aangevuld met de zuidelijke roots van de muzikanten die er voor zorgen dat het publiek enthousiast raakt. Dit concept is nu in Amerika razend populair bij jong en oud en trekt daardoor een breed publiek!!!
 15.15 uurDe Zeevruchtjes — Rock & Roll
Maarten en Rene vormen samen een vibrerend Rock ‘n Roll duo dat speelt door heel het land en dat nachtenlang tot in de kleine uurtjes met een repertoire wat generaties overschrijdt en verbindt. Ze zijn, met een paar bijzondere woorden eclectisch en hysterisch, infaam en abject en ze spelen de poten onder onze muziektent vandaan met hun eigenzinnige en hitsige rockshow!!!
29 augustus 2021
14.00 uurEdwin — Nederlandstalig
De ware magie van Edwin is het hoge entertainment gehalte. Edwin weet uitstekend in te spelen op de stemming die op dat moment aanwezig is. Edwin heeft een bijna 3 uur lang repertoire van meer dan 70 Nederlandse en internationale liedjes dus in ons park zal hij een greep doen uit de mooiste liedjes van zijn repertoire. Begin 2020 tekende Edwin een platencontract en nu gaat hij de strijd aan om definitief door te breken en daar is Park Podium Boom&Bosch uiteraard ook onderdeel van!!!
15.15 uurMrs Hips — 70’S Soul/funk
Mrs Hips is een Nederlandse band met de nooit verzakende Simone Roerade als blakend middelpunt. Met haar spelen 3 sterke muzikale persoonlijkheden als begeleiders maar ook als individuen mee. Compact maar met volle kracht en vrijheid speelt de band uitbundig in ons park en laat Mrs Hips haar publiek zelden los! Simone was in de jaren ’90 leadzangeres bij Candy Dulfer’s Funky Stuff en tourde met haar over de hele wereld. Met haar eigen band “Hips” had ze daarna zelfs een nummer 1 notering in Spanje. Energiek, Kundig en Flamboyant staan ze 29 augustus in ons park !!!
Scroll naar top