Het eerste optreden begint rond 14:00 uur, het tweede optreden rond 15:15 uur.  

DatumArtiesten
26 juni 2022
14.00 uurSDG Orkest — Fanfareorkest
Het 100-jarig jubilerende Orkest SDG weet al jaren volle zalen te trekken. Of het nu gaat om nieuwjaars-, bevrijdings- of promenadeconcerten, het is altijd een muzikaal spektakel. Het Tienhovense fanfareorkest verzorgt deze zomer de spetterende opening van het parkfestival in Boom en Bosch. Te gast is de 20-jarige zangeres Iris Verhoek. Zij won The Voice Kids 2017 en is sindsdien een veelgevraagde artiest.
15.15 uurRumba Dama — Salsa —— Geannuleerd ——–
Door onvoorzien omstandigheden is het optreden van Rumba Dama geannuleerd.

Zij worden vervangen door Johnny & The Gangsters of Love.
Let’s rock and roll!!
 3 juli 2022
14.00 uurTerpsichore — Dans
Al jaren vertrouwde gezichten in het Park Boom en Bosch. Zij zullen allen weer hun beste beentje voor zetten om u van geweldige dansshow te voorzien.
 15.15 uurDanny Lukassen — Nederlandstalig
Ook Danny Lukassen is geen onbekende op ParkPodium. De 51-jarige volkszanger uit Amsterdam wist als klein jochie al dat hij artiest wilde worden en maakte zijn droom waar met een dijk van een carrière. Te beginnen met de derde plaats bij talentenjacht de Jordaantrofee in 1991, gevolgd door vele platen en optredens, waaronder op het WK Voetbal in Brazilië. Dit jaar verschijnt een nieuw album. Het wordt weer heerlijk ouderwets meezingen in het park.
10 juli 2022
14.00 uurLucky Losers Band — Jazz
Dit vorig jaar opgerichte sextet speelt ‘vintage’-jazz uit de jaren 20 en 30, waar je heel goed op kunt dansen is. Denk aan muziek van Louis Armstrong, Duke Ellington, Count Basie en Jelly Roll Morton in authentieke stijl.
 
Bezetting: Robert Bogaart – trompet, Jazzton Hulsebosch- altsaxofoon, Thomas Streutgers – tenorsaxofoon, Cajan Witmer – piano, Rico de Jeer – bas, Maarten Kruijswijk – drums.
 15.15 uurBoys Harmony & Soul — Soul
De vocalisten van Boys Harmony and Soul halen hun inspiratie voornamelijk uit de soul-, pop- en R&B-muziek. Hun repertoire is dan ook swingend en hartverwarmend. De jongens kennen elkaar van ZO! Gospel Choir, dat muzikaal begeleid wordt door niemand minder dan souldiva’s Berget Lewis en Shirma Rouse. De ‘boys’ deelden het podium met onder anderen Oleta Adams, Denise Jannah, Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis, Alain Clark en
Het Koninklijk Concertgebouworkest. We kennen ze ook van tv-optredens in X-Factor, De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman.
 
Boys Harmony and Soul bestaat uit Rodney Druivendal, Pepijn Tisan Jansen en Ruben Tarmidi. Muzikale begeleiding door Danny van Kessel.
17 juli 2022
14.00 uurRed Bennett en Van Bill Brothers — Pop, countryrock
Red Bennett en Van Bill Brothers, twee bands uit de regio, bundelen geregeld hun krachten en staan ook in Boom en Bosch in gecombineerde samenstelling op het podium. Samen krijgen zij de boel lekker aan de gang! Red Bennett is een 6-koppige formatie met een repertoire van nieuwe en klassieke pop- en rockcovers en soms een vleugje country. Ook de 5-koppige band Van Bill Brothers heeft een uitgebreide setlist met soul- rock- en popklassiekers. Tijdens ParkPodium spelen zij bekende en minder bekende nummers van onder anderen Johnny Cash,  Bruce Springsteen, Hootie & the Blowfish en John Mayer.
 15.15 uurEverybody Charles — Partyband
Everybody Charles staat voor heerlijke dansmuziek uit de seventies, eighties en nineties.  De 7-koppige vriendenclub uit Eindhoven maakt van elk evenement legendarisch feestje. De Brabantse dansband verwent het publiek met nummers van o.a. Janis Joplin, Stevie Wonder, Bob Marley, Paul Simon, Prince ent Wham. Een vette band met veel groove, gegarandeerde kippenvelmomenten en stevige meezingers. ‘Dance until you drop.’
24 juli 2022
14.00 uurIndra Salima — Indra Salima zingt Joni Mitchell
De 28-jarige Indra Salima maakte als zangeres en violiste naam bij onder andere The Cosmic Carnival en de theatervoorstelling ‘Fleetwood Mac, The Incredible Story’. Zij is groot bewonderaar van de Canadese singer-songwriter Joni Mitchell. Met Joni’s repertoire gaat zij dit jaar de theaters in onder de noemer ‘Wildwood Flower – A Joni Mitchell Story’.
 
Deze zomer werkt ze samen met zanger en gitarist Menno Roymans om alvast een selectie van Joni’s beste nummers ten gehore te brengen. Samen verschijnen zij op ParkPodium.
 15.15 uurGospel Queens — Soul, gospel
De Gospel Queens is een swingende zangformatie van internationale allure. Sister Sally, Miss T en Sister Veronica zingen gospelclassics en soulvolle songs. Op hun repertoire prijken wereldberoemde liedjes als Oh Happy Day, Go Like Elijah, Hallelujah, Let the Sun shine in, Keep on rising, Always there, Shine on me en Mesmerized. En vergeet hun eigen singles Gonna Build A Mountain en Oh Holy Night niet. De voetjes kunnen van de vloer of swing in je stoel lekker mee, want de Queens maken er met hun tomeloze energie, kostelijke humor en zangkwaliteiten een ware happening van.
31 juli 2022
14.00 uurThe Lounge Factory — Jazz, lounge, pop, funk, blues, rock
Muziek van The Lounge Factory ademt passie en dynamiek. De 5-koppige band met eigenzinnige muzikanten brengt een mix van muzieksoorten en heeft een zeer uitgebreid repertoire. Bekende songs, stijlvol funky, zwoel en jazzy, maar ook lekker opzwepende pop en rock. Het publiek kan rekenen op enthousiast, swingend en energiek gespeelde nummers.
15.15 uurDanjil & Friends — Funk, Soul
Danjil & Friends staat voor heerlijke funk en soul. De band staat sinds 2000 in verschillende samenstellingen op het podium met door Danjil zelf geschreven Maleise, Engelstalige en later ook Nederlandstalige liedjes. Danjil deed in 2011 mee aan The Voice of Holland. Daar vroeg Charly Luske hem om gitarist en zanger in zijn band te worden. En dat is hij sindsdien.  
 
 
Danjil & Friends bestaat momenteel uit zangeres Melanie Tuasuun , gitarist/zanger Maurice Matrutty , bassist/backgroundzanger Henry Sopacua en voor het optreden op ParkPodium twee gastspelers Manoah Sapulette op toetsen en Eliando Hatumena op drums. Naast eigen nummers speelt de band ook swingende covers.
7 augustus 2022
14.00 uurLegiana Collective — Latin Ritmes, Balkan dansmuziek
Traditionele folk, sensuele Latin ritmes, Balkan dansmuziek, cowboysongs en sea-shanties.  Liefde voor wereldmuziek met poëtische verhalen en een sterke groove is wat de bandleden van Legiana bindt. Prachtig samensmeltende stemmen versterkt door gitaar, viool, cello en contrabas en sinds kort ook door de mandoline, trekzak, bass ukelele en drums.
15.15 uurDiona Fox & her Ragdolls — Popmuziek
Diona Fox is een krachtige zangeres en classy frontvrouw. Jazz, (neo)soul en popmuziek gezongen met een diep, warm stemgeluid met rauw randje. Diona wordt dan ook vaak vergeleken met Amy Winehouse. Haar inspiratiebronnen zijn Carmen McRae, Billie Holiday en Ella Fitzgerald.
14 augustus 2022
14.00 uurMichael Varekamp — Jazz
Trompettist & zanger Michael Varekamp weet wat hij wil als hij op zijn tiende een plaat vindt in de platenkast van zijn vader: The Townhall Concert van Louis Armstrong. Hij probeert, luistert en oefent tien jaar lang en nu reist hij de wereld over als jazztrompettist en Louis Armstrong-kenner. Al vijf jaar maakt hij deel uit van de Dutch Swing College Band, hij ontving de Kobe Award in Japan en speelt in Jazz at Lincoln Center.
15.15 uurMichael Varekamp  & Machteld Cambridge — Jazz
Special guest van Michael Varekamp in het tweede deel van het programma is vocaliste Machteld Cambridge. Machteld groeide op in de kerk en is gezegend met een meeslepend stemgeluid. Zij laat de glorietijdtijd van jazzdiva’s als Ella Fitzgerald en Billie Holiday herleven.
 
Line Up: Michael Varekamp (trompet en zang), Machteld Cambridge (zang), Peter Verhas (tenor en klarinet), Harry Kanters (piano), Harry Emmery (contrabas), Erik Kooger (drums)
21 augustus 2022
14.00 uurAlex & FriendsSoul, Funk, Pop
Zodra Alex met zijn Funky Friends starten, wil je meteen in beweging komen. Met hun pop van alle tijden wordt het een groot feest.
15.15 uurDavid Dam — R&B, soul, rock
David Dam is een weergaloze zanger en een ras entertainer! Overal waar hij optreedt, weet hij het publiek in extase te brengen en gaat het dak eraf. Zijn repertoire bestaat uit de lekkerste soul, funk, disco en R&B-tracks van vroeger tot nu! Van Michael Jackson, James Brown, Earth Wind & Fire tot aan D’Angelo en Prince. Het grote publiek leerde hem kennen door zijn deelname aan The Voice in 2014. Bij zijn blind audition wist hij de volledige jury omver te blazen met zijn versie van Marvin Gaye’s ‘Lets Get It on’.
4 september 2022
14.00 uurChevelly Cooman — Soul, R&B
Wanneer Chevelly op het podium staat, voel je haar liefde voor muziek. Een pittige zangeres met een randje kwetsbaarheid. Chevelly is bekend van The Voice of Holland.
15.15 uurJohnny Rosenberg — Michael Buble -tribute act
Zanger en gitarist Rosenberg sluit het ParkPodium-seizoen 2022 af. Johnny behoort tot de zeer muzikale zigeunerfamilie Rosenberg. Op jonge leeftijd leerde hij al gitaar spelen en in de jaren 90 ontwikkelde hij zich als zanger. Johnny is onder meer bekend van allereerste The Voice of Holland.

Scroll naar top